Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Marineret Oksemørbrad


Print opskriften på Marineret Oksemørbrad Print opskrift

Del på Facebook

Marineret Oksemørbrad opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave marineret oksemørbrad:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Marineret Oksemørbrad:

Rør sherry og 3 spsk olivenolie sammen i en lille skål. Pil hvidløgene og pres dem i. Krydr med salt, peber og cayennepeber.

Dup kødskiverne tørre og læg dem ved siden af hinanden i et lavt fad. Hæld marinaden over, dæk med folie og lad det marinere i køleskab i ca. 30 minutter. Vend kødet en gang undervejs.

Tag kødet op af marinaden, stryg hvidløget af og tør kødet let. Opvarm resten af olivenolien på en pande og steg kødet i 3-5 minutter (afhængig af tykkelsen) på hver side. Varm ovnen til 50°C.

Tag kødet af panden, læg det i et fad, dæk det til og hold det varmt i ovnen. Hæld lidt af marinaden på panden, lad det koge sammen og smag til.

Anret bøfferne på tallerkener og hæld den kraftige sauce over.

Forslag til tilbehør: råstegte kartofler og grøntsagsfad.
NB! Du kan få en fyldigere sauce ved at røre 2 spsk creme fraiche i.

Marineret Oksemørbrad opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Marineret Oksemørbrad Print opskrift

Andre spændende opskrifter i oksekød kategorien

Pulled Beef Græske Frikadeller med Kartofler & Tzatziki Indiske Hakkebøffer Bøffer i Fad med Fløde-Paprikasauce Millionbøf med Cocktailpølser Hvidkålsret med Oksekød & Ris