Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Lasagne Bolognese
Lasagne Bolognese opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave lasagne bolognese:
- 100 g bacontern
- 500 g hakket oksekød
- 1 hakket løg
- 2 fed hvidløg
- 1 revet gulerod
- 3 spsk tomatketchup
- 1 dåse blendet hakkede tomater med oregano og basilikum
- 2 dl oksebouillon
- Salt
- Peber
- Oregano
- 2 dl mælk
- Lidt kulør
- Mørk jævner
- ½ brik mornaysauce
- ½ chili
- 1 tsk chilipulver
- Lasagneplader
- Revet mozzarella
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Lasagne Bolognese:
Svits bacon og oksekød i en gryde, til det er brunt.
Tilsæt løg, knust hvidløg, revet gulerod, chilipeber og svits endnu nogle minutter.
Kom ketchup, hakkede tomater, mælk og bouillon ved og kog 15 minutter.
Tilsæt krydderierne og kog i yderligere 10 minutter. Jævn saucen til den rette konsistens.
Læg lasagnen sammen i et ovnfast fad - først et lag kødsauce, dernæst lidt mornaysauce og så et lag plader. Fortsæt indtil alt kødsaucen er brugt.
Bag lasagnen i ovnen ved 200°C i ca. 30 minutter.