Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » One Pan - Kødboller
One Pan - Kødboller opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave one pan - kødboller:
- 500g hakket oksekød
- 1 sammenpisket æg
- 25g panko rasp
- 1 tsk worchestershiresauce
- 1 fed presset hvidløg
- 1 tsk tørret basilikum
- 3/4 tsk oregano
- ½ tsk salt
- 1/4 tsk peber
- 115 g mozzarellaost i små stykker
- 50 g revet mozzarellaost
- 225 g tomatsauce
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du One Pan - Kødboller:
Bland hakket oksekød, æg, rasp, worchestershiresauce, hvidløg, basilikum, oregano, salt og peber i en skål.
Brug en isske til at lave små kødboller af farsen. Læg et stykke mozzarellaost ind i hver kødboller, og dæk den godt til igen.
Opvarm en sauterpande godt med en blanding af olie og smør. Læg kødbollerne i panden og lad dem brune i ca. 2 minutter på hver side.
Hæld tomatsaucen over, og skru ned til medium varme. Læg låg på panden og lad det simre i 10 minutter.
Drys til sidst med revet mozzarella og servér med spaghetti.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.