Opskrifter » Hovedretter » Pizza » Pizzadej uden Gluten, Gær & Laktose
Pizzadej uden Gluten, Gær & Laktose opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Pizzadej uden Gluten, Gær & Laktose:
Riv eller hak blomkålen i en minihakker eller blender.
Riv eller hak osten.
Bland ost og blomkål med æg, salt, peber og krydderier efter smag.
Bred dejen ud på en bageplade med bagepapir i et tyndt lag og bag den til den har den ønskede sprødhed (ca. 10-15 minutter) i en 180°C varm ovn.
Put nu det ønskede fyld på pizzaen, og bag til osten på toppen er gylden.
Tip! Den kan sagtens laves med friskrevet parmesanost, hvis man ikke er til fåreost.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.