Opskrifter » Hovedretter » Pizza
Pizza
16 retter fundet i Pizza kategorien.
-
Tyrkisk Pizza
Lun vandet og rør gæren ud heri. Tilsæt salt og cirka halvdelen af melet. Ælt godt. Hæld herefter gradvist mere mel i, mens du ælter godt - stop når dejen let slipper skålens kanter. Lad dejen hæve lunt og tildækket i en skål,...
-
Lynhurtig Pizza med Serranoskinke & Rucola
Rul den færdige pizzadej tyndt ud (du kan selvfølgelig også lave en selv). Smør pizzabunden med pesto (jeg har brugt en rød, men er sikker på en grøn også kunne være lækker) og bag pizzaen i en 220°C varm ovn i ca. 10 minutter...
-
Den Perfekte Sprøde Pizzadej
Rør gæren i vandet, og tilsæt de øvrige ingredienser. Når de er rørt sammen, æltes den på et meldrysset bord. Del dejen i 4 stykker, form dem til boller og læg dem på køl. Lad dejen hvile i køleskabet i mindst 3 timer - gerne...
-
Koldhævet Pizzadej
Til 2-3 pizzaer. Opløs gæren i vandet, og tilsæt olie og salt. Rør melet i og ælt til dejen er elastisk (ca. 10 minutter i røremaskine). Sæt film over skålen, og stil den på køl i 12 timer. Lav pizzaen dagen efter med...
-
Tyrkisk Pizza med Yoghurt-Mynte Sovs
Ælt dejen sammen og lad den hæve i 30 minutter. Rul den ud til 1 stor eller 2-3 små mindre pizzaer. Steg løg, hvidløg og kød i olie og tilsæt tomater, citronskal, salt og peber og hæld kødsovsen over dejen. Bag ved 210°C ...
-
Kartoffelpizza med Rosmarin
* Rosmarinsalt laves af 1 spsk havsalt og 2 spsk friske rosmarinblade som stødes sammen. Rør gær glat med vand, tilsæt mel, rosmarinsalt og olie, og ælt alt til en glat dej, og lad den hvile lunt i ca. 1 time. Tryk dejen ud til e...
-
Pizzabund med Sød Kartoffel
De(n) søde kartoffel skrælles og rives på den fine side af rivejernet. Læg kartoflerne i en skål, og tilsæt de øvrige ingredienser. Rør det hele godt sammen til dejen er jævn, og lad den hvile i 5-10 minutter. Del dejen i ...
-
Sund Pizzabund med Gulerod
Skræl gulerødderne og riv dem helt fint. Hæld derefter gulerødderne over i et stykke rent stof og pres alt væden ud af dem. Bland de saftfrie gulerødder med revet parmesan, presset hvidløg og æg. Når massen er ensartet, f...
-
Blomkålspizzabund
Stavblend alle ingredienserne til en ensartet masse. Fordel dejen tyndt på en rist beklædt med bagepapir. Bag bunden i ovnen på 180°C i 20 minutter. Tag bunden ud, og vend den på bagepapiret og bag den derefter i yderligere 15-20 mi...
-
Blomkålspizza
Snit eller riv nlåmkålen fint og bland den med resten. Spred "dejen" ud på et stykke bagepapir og bag den i 15-25 minutter ved 180°C. Kom det fyld på, du ønsker og bag pizzaen i yderligere 15 minutter....
-
Kartoffelpizza
Rør gæren ud i vandet og tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt godt. Kør alle ingredienserne til pestoen i en minihakker eller foodprocessor. Rul 2 flade bunde af dejen og fordel pestoen derpå. Tør kartoffelskiverne i et vi...
-
Grov Pizzadej
Rør gæren ud i vandet, rør salt i og tilsæt melet. Ælt dejen med hænderne, til den er glat og smidig på et meldrysset bord. Lad den hæve tildækket i 1 time....
-
Lynhurtig Pizza med Serranoskinke & Rucola
Rul den færdige pizzadej tyndt ud (du kan selvfølgelig også lave en selv). Smør pizzabunden med pesto (jeg har brugt en rød, men er sikker på en grøn også kunne være lækker) og bag pizzaen i en 220°C varm ovn i ca. 10 minutter...
-
Superhurtig Pizzasovs
Blend alle ingredienserne til en ensartet masse, som så er klar til at blive smurt på pizzadejen....
-
Pizzadej uden Gluten, Gær & Laktose
Riv eller hak blomkålen i en minihakker eller blender. Riv eller hak osten. Bland ost og blomkål med æg, salt, peber og krydderier efter smag. Bred dejen ud på en bageplade med bagepapir i et tyndt lag og bag den til den har de...
-
Tyrkisk Pizza
Lun vandet og rør gæren ud heri. Tilsæt salt og cirka halvdelen af melet. Ælt godt. Hæld herefter gradvist mere mel i, mens du ælter godt - stop når dejen let slipper skålens kanter. Lad dejen hæve lunt og tildækket i en skål,...
-
Pizza con le Patate - Kartoffelpizza
Rør gær og sukker ud i det lunkne vand og lad det stå, til blandingen skummer let. Sigt melet ned i en stor skål og lav en fordybning i midten. Hæld gærblandingen i hullet sammen med olivenolie og salt. Ælt dejen indtil den har...
-
Rustik Løgpizza
Varm ovnen til 225°C. Beklæd derpå en plade med bagepapir (ca. 30x25 cm). Pil og skyl løg og forårsløg og skær begge dele i tynde skiver. Pil og pres 1 af hvidløgsfeddene. Varm lidt olie på en pande og steg løgblandingen ved sv...