Opskrifter » Hovedretter » Pizza » Tyrkisk Pizza
Tyrkisk Pizza opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Tyrkisk Pizza:
Lun vandet og rør gæren ud heri. Tilsæt salt og cirka halvdelen af melet. Ælt godt. Hæld herefter gradvist mere mel i, mens du ælter godt - stop når dejen let slipper skålens kanter.
Lad dejen hæve lunt og tildækket i en skål, mens du tilbereder fyldet.
Hak løg, chili og persille fint, og rør det derefter sammen med kødet. Tilsæt de øvrige ingredienser til farsen, og rør det hele godt sammen.
Rul dejen ud, og læg den på en bageplade beklædt med bagepapir. Fordel det rå fyld over dejen.
Bag pizzaen i en forvarmet ovn ved 200°C (almindelig ovn) i ca. 35 minutter.
Skær ud og server, evt. med en lille nem løg-tomatsalat til.