Opskrifter » Hovedretter » Pølser » Corn Dogs
Corn Dogs opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave corn dogs:
- 5 partypølser
- 65 g majsmel
- 65 g hvedemel
- 2 spsk sukker
- 2 tsk bagepulver
- Lidt salt
- 1 stort æg
- 115 g mælk
- Olie
- 10 Træspyd
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Corn Dogs:
Del pølserne i 2, og tør dem godt.
Stik et træspyd i hver pølse.
Varm olien op i en gryde - det skal være 175-180°C.
Pisk alle ingredienser til dejen godt sammen, og hæld noget af dejen i et højt, tyndt glas.
Når olien er varm nok, dyppes en pølse ad gangen i dejen i glasset. Lad det overskydende dryppe af.
Steg dem i olien i 2-3 minutter eller til de har fået en fin farve.
Servér straks evt. med en lækker dip. Nem og hurtig ret, og ungerne elsker den. Også god til et tag-selv-bord.