Opskrifter » Hovedretter » Pølser » Pølsegryde med Ris
Pølsegryde med Ris opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave pølsegryde med ris:
- 1 løg
- 1 dåse hakkede tomater
- ½ dl fløde
- Salt
- Peber
- 6-8 wienerpølser
- 2 dl løse ris
- 3 dl vand
- Salt
- 1 dl hakket persille
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Pølsegryde med Ris:
Pil løget og riv det. Bland med tomater, tomatsaft og fløde i et ovnfast fad eller gryde (mos evt. tomaterne lidt ud med en gaffel). Krydr.
Skær pølserne igennem på langs, og løg dem i "tomatsaucen".
Lad retten syde i ovnen ca. 25 minutter ved 250°C.
Kog risene løse. Drys hakket persille over før serveringen.