Opskrifter » Hovedretter » Pølser » Pølsegryde med Ris


Print opskriften på Pølsegryde med Ris Print opskrift

Del på Facebook

Pølsegryde med Ris opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave pølsegryde med ris:



Opskrift indsendt af


Pølsegryde med Ris opskrift

Sådan laver du Pølsegryde med Ris:

Pil løget og riv det. Bland med tomater, tomatsaft og fløde i et ovnfast fad eller gryde (mos evt. tomaterne lidt ud med en gaffel). Krydr.

Skær pølserne igennem på langs, og løg dem i "tomatsaucen".

Lad retten syde i ovnen ca. 25 minutter ved 250°C.

Kog risene løse. Drys hakket persille over før serveringen.

Print opskriften på Pølsegryde med Ris Print opskrift

Andre spændende opskrifter i pølser kategorien

Corn Dogs Svensk Pølseret Pølsepakke Pølse Risotto