Madkampen.dk » Ingredienser » Karry
Opskrifter på mad med Karry
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor karry indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Rebild Salat
Bland ingredienserne til dressingen. Vend de snittede grøntsager i. Salaten kan holde sig et par dage i køleskabet....
-
Kyllingesalat med Pasta & Karrysauce
Krydr kødet med salt og peber. Steg det så i varm olie på alle sider i 5-10 minutter, alt efter tykkelse, til det er gennemstegt. Tag det af panden, lad det køle af, og skær det i små stykker. Så koger du suppehornene "al dente" ...
-
Kylling med Ferskner & Karry
Find et ildfast fad. Skær fersknerne i både (4 pr. halve fersken), og beklæd bunden af fadet med disse, drys med salt og peber. Varm olie op i en pande, og brun kyllingebrysterne lidt i det, og læg dem så oven på fersknerne. Kr...
-
Cremet Pastasalat med Karry & Bacon
Til 3 personer. Bring en gryde med vand og salt i kog, og tilsæt pastaen. Kog den efter anvisningen på posen. Hak løg og peberfrugt fint. Steg baconternene og læg dem på et stykke køkkenrulle til afdrypning. Rør ingredien...
-
Valhallas Spidskålsgryde
Svits baconstykkerne i en gryde (tilsæt evt. lidt pølsestykker). Tilsæt karry, salt og peber. Brun kødet i gryden. Snit kålen fint og tilsæt den. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver eller tern, og hæld dem i gryden...
-
Bobotie (fra Sydafrika)
Til 6 personer. Hak løgene og svits dem. Tilsæt æbler i tern og svits i kort tid. Tilsæt derefter rosiner (druer) og karry, og sluk efter 2 minutter. Brun lammekødet, tilsæt bouillon og kog i 10-15 minutter. Hak mandl...
-
Amerikansk Suppe
Til 4 personer. Svits karry i margarine (eller smør). Halvér løgene, og skær dem i skiver. Svits løgene sammen med presset hvidløg. Tilsæt tomat, fersken skåret i tern, ferskensaft, fløde og grøntsagsbouillon. Bring su...
-
Sense - Italienske Kødboller
Rør ingredienserne til farsen sammen. Steg løg og hvidløg i lidt karry og smør. Hæld tomaterne på. Smag til med lidt piskefløde. Form kødboller, og læg dem i panden. Lad det hele simre i ca. ½ time. Vend kødbollerne, når d...
-
Nem Pastaret med Kylling & Bacon
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skær kyllingefileterne i tern, og steg dem let på en pande sammen med krydderierne. Rist baconen, til den er næsten helt sprød. Bland den kogte pasta med kylling og bacon i et ildfast f...
-
Simpel Karrysuppe
Bring suppevandet i kog og tilsæt salt, peber og karry. Hæld lidt fløde i, og smag til. Når suppen har en acceptabel smag, tilsættes suppeurterne. Lad suppen småsimre. Når grøntsagerne er færdige tilsættes købollerne. ...
-
Sense - Kartoffelsalat
Skær blomkålen og broccolien ud i buketter. Overhæld dem med kogende vand og lad det stå et par minutter. Lad det dryppe godt af. Bland ingredienserne til dressingen. Vend grøntsagerne i, og stil det koldt til det skal spises....
-
Oksekød med Karry & Kokosmælk
Varm olien i en sauterpande. Brun kødet i olien ved høj varme. Pres hvidløget og bland det sammen med kødet. Tilsæt karry og (evt.) gurkemeje. Skræl kartoflerne og gulerødderne og skær dem i mundrette bidder. Kom dem i pand...
-
Torskefad med Karry
Til 4 personer Skræl gulerødderne og skær dem i mindre tern. Rens porrerne og skær dem i tynde skiver. Svits begge grøntsager i en smule olie. Tilsæt karry og svits ganske let. Tilsæ¦t fløde og mælk og kog let op. ...
-
Kyllingesalat med Æble & Vindruer
Skær alle ingredienserne i små stykker. Rør de våde ingredienser sammen med krydderierne. Smag til. Vend grøntsagerne og kyllingen i, og rør godt rundt. Kan spises på rugbrød, i pitabrød eller som fyld i en halveret frisk...
-
Kylling-Karrysuppe med Grøntsager
Kog kyllingen i vand tilsat en bouillonterning. Gem kogevandet. Brænd karryen af i smør i en gryde. Kom mel ved, og lav det til en melbolle. Lav en opbagning med kogevandet fra kyllingen. Spæd op med ananassaft og fløde. Skær ...
-
Kylling-Karrysuppe med Grøntsager
Kog kyllingen i vand tilsat en bouillonterning. Gem kogevandet. Brænd karryen af i smør i en gryde. Kom mel ved, og lav det til en melbolle. Lav en opbagning med kogevandet fra kyllingen. Spæd op med ananassaft og fløde. Skær ...
-
Pastasalat med Olie-Eddike Dressing
Til 4 personer. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skyl den under koldt vand, og lad den køle helt af. Steg baconternene sprøde på en pande, og læg dem på fedtsugende papir. Riv gulerødderne og snit peberfrugterne i ty...
-
Kylling i Flødeskum
Steg kyllingefileterne let på panden, og læg dem i et ildfast fad. Skær peberfrugten i strimler, og fordel dem over kyllingen. Pisk fløden til skum, og bland den med hvidløg, mangochutney, salt og peber. Smag til. Læg klatter...
-
Porrestuvning
Smelt smørret i en gryde, og tilsæt karryen. Svits porreskiverne. Vend det hele godt rundt og lad det stege et par minutter. Tilsæt fløden og lad det simre i 3 minutter. Drys med mel, og lad det stå og jævne i 10-15 minutter ...
-
Kogekonens Suppe
Rengør og skær grøntsagerne i mindre stykker. Gem evt. lidt gulerødder og porrer. Svits karry i en gryde med smør, svits kødet og tag det op af gryden. Svits derefter grøntsagerne i gryden. Hæld vand og bouillon over og lad de...
-
Fiskefad med Porrer & Fløde
Til 4 personer. Rens porrerne og skær dem i ringe. Skræl gulerødderne og skær dem i skrå skiver. Fordel porrer og gulerødder i et smurt fad. Skær fisken i grove stykker og læg stykkerne ovenpå grøntsagerne. Rist bacont...
-
Kyllinge- og Karrysuppe
6-8 portioner. Snit gulerødder, blomkÃ¥l og løg i smÃ¥ stykker. Varm smørret i en gryde, hæld karryen i og steg den i smørret i 30 sekunder. Tilsæt de snittede grøntsager, og steg dem i karrysmørret i et par minutter. TilsÃ...
-
Krabbesalat med Ananas
Rød krabbekødet sammen med mayonnaise, karry, salt og peber (evt. lidt ananassaft). Anret salatblade og ananas på en tallerken. Læg krabbesalaten ovenpå. Pynt med klippet karse og citron og spis med en skive ristet rugbrød....
-
Laksefrikadeller med Remouladesovs
Bland alle ingredienserne til farsen sammen i en skål. Form farsen til frikadeller og steg dem på en pande. Bland alle ingredienserne til remouladesovsen sammen. Smag til med salt og peber. Serveres frikadellerne med remouladesov...
-
Vikingegryde
Afpuds mørbraderne og skær dem i skiver. Brun mørbradbøfferne i en gryde, og læg dem i et ildfast fad. Svits løg, hvidløg og bacon i en gryde. Tilsæt champignoner og pølser samt krydderier, salt og peber. Tilsæt vandet og...