Opskrifter » Hovedretter » Risretter » Risotto med Oksekød & Tomat
Risotto med Oksekød & Tomat opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave risotto med oksekød & tomat:
- 250 g hakket oksekød
- 6 soltørrede tomater i olie
- 1 løg
- 2 dl parboiled ris ELLER risottoris
- 5 dl oksebouillon
- 2 tomater
- 1 fed presset hvidløg
- Havsalt
- Peber
- Parmesanost
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Risotto med Oksekød & Tomat:
Svits kødet i en gryde i lidt olie fra de soltørrede tomater.
Hak løget og svits det med.
Tilsæt risene og rør rundt. Hæld bouillon og timian i gryden og rør godt rundt.
Lad det simre under låg i ca. 15 minutter.
Hak tomaterne og de soltørrede tomater og vend dem i risottoen.
Smag til med hvidløg, salt og peber. Drys med parmesanost og servér.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.