Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Farsfad & GrønkÃ¥lstzatziki
Farsfad & Grønkålstzatziki opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave farsfad & grønkålstzatziki:
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Farsfad & Grønkålstzatziki:
Til 4 personer.
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver på 3-5 mm. Forkog kartoflerne i ca. 5 minutter i letsaltet vand, hvorefter de afkøles og hældes i et fad.
Hak løg og grønkål fint og rør det sammen med kød og bacon. Tilsæt salt, peber og æg og rør godt rundt i farsen. Tilsæt herefter melet og væsken under omrøring. Farsen må gerne være en smule fast i konsistensen, og gerne en smule oversaltet.
Fordel farsen i et jævnt lag henover kartoflerne. Skær tomaterne i skiver, og fordel dem ovenpå farsen. Fordel smørret i små klatter på toppen.
Steg farsbrødet i ovnen i ca. 45 minutter ved 200°C
Til tzatzikien hakkes grønkålen fint og kommes i en skål sammen med yoghurt og hvidløg. Rør det hele sammen, og smag til med salt.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.