Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Torbens Mørbradgryde


Print opskriften på Torbens Mørbradgryde Print opskrift

Del på Facebook

Torbens Mørbradgryde opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave torbens mørbradgryde:



Opskrift indsendt af


Torbens Mørbradgryde opskrift

Sådan laver du Torbens Mørbradgryde:

Den afpudsede mørbrad skæres i 1 cm tykke skiver og brunes i olien ved god varme.

Tag kødet op af gryden.

Steg herefter bacontern og lad dem afdryppe på et stykke køkkenrulle.

De skivede champignon svitses i gryden et par minutter inden peberfrugt, løg, paprika og chili kommes i gryden.

Efter ca. 5 minutters omrøring tilsættes mørbrad, bacon og vand så retten er knapt dækket. Krydr godt med salt og peber og bring retten i kog - småkoger i 15 minutter.

Tilsæt fløden og småkog videre i 5 minutter.

Retten jævnes til ænsket konsistens og smages til inden serveringen.

En portion af Torbens mørbradgryde

Print opskriften på Torbens Mørbradgryde Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Svinemørbrad Fyldt med Champignon & Urter Farseret Blomkål Kødboller i Selleri Hamburgerryg i Fad Koteletter i Fad Frikadeller med Hjemmelavet Rødkål