Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Svinemørbrad med Bacon & Pikantost
Svinemørbrad med Bacon & Pikantost opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave svinemørbrad med bacon & pikantost:
- 1 svinemørbrad
- 1 pakke pikantost
- En god håndfuld persille
- Ca. 2 pakker bacon, skinke eller parmaskinke
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Svinemørbrad med Bacon & Pikantost:
Puds mørbraden af for de værste sener og fedt.
Læg bacon/skinke i et rektangel side om side, så mørbraden kan rulles ind heri. Drys med salt og peber.
Læg mørbraden på bacon/skinkestykket, og giv den et godt lag pikantost. Fordel den hakkede persille over mørbraden (kan evt. røres sammen med osten inden).
Så skal mørbraden rulles ind i bacon/skinke.
Steges i ovnen ved 180°C i 30-40 minutter.
Kan for nemhedens skyld serveres med en form for ovnkartofler - hasselback, flødekartofler eller lignende.