Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Karrykoteletter i Fad
Karrykoteletter i Fad opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave karrykoteletter i fad:
- 600 g koteletter
- 1 dåse ananas
- 1 glas champignon
- 2½ dl piskefløde
- 1 bouillonterning
- Karry
- Salt
- Peber
- Evt. lidt Maizena majsstivelse
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Karrykoteletter i Fad:
Til 4 personer.
Vend i en pose koteletterne i en blanding af karry, salt og peber. Steg dem på panden og læg dem i et ovnfast fad.
Hæld saften fra ananas og champignon, og gem den.
Steg ananasstykkerne til de er let gyldne på panden og fordel dem over koteletterne. Rist derefter champignonerne på panden og fordel dem over.
Kom en klat smør på panden og brand en skefuld karry af. Kog panden af med ananas/champignon saften. Tilsæt fløde og bouillonterningen og jævn om nødvendigt saucen med lidt majsstivelse inden den hældes over koteletterne.
Stil fadet i ovnen i 40-50 minutter ved 200°C