Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Farspandekage med Smørdampede Grøntsager
Farspandekage med Smørdampede Grøntsager opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave farspandekage med smørdampede grøntsager:
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Farspandekage med Smørdampede Grøntsager:
5-6 personer.
Bland kød, mel, løg, krydderier og æg i en skål. Rør mælken i lidt efter lidt.
Lad smørret blive gyldent i en stegepande.
Bred farsen ud i panden og bag den som én stor pandekage 6-7 minutter på hver side ved jævn varme.
Smelt smørret til grøntsagerne i en tykbundet gryde og læg grøntsagerne i. Salt og vand tilsættes. Dampes møre under låg ved svag varme i 10 minutter. Hæld grøntsagerne over farspandekagen og drys med hakket persille
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.