Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Farsbrød
Farsbrød opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave farsbrød:
- 250 g hakket oksekød
- 250 g hakket flæskekød
- 1 æg
- 3 spsk hvedemel
- 2 dl vand
- Salt
- Peber
- 2 spsk revet løg
- Margarine
- Soya
- Sky
- 1 pakke bacon i skiver
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Farsbrød:
Bland lød, æg, mel, vand, salt, peber og løg og rør farsen godt. Lad den hvile et kvarters tid.
Form farsen til et brød og læg det i et smurt, ovnfast fad. Læg baconskiverne ovenpå brødet.
Pensl farsbrødet med smeltet fedtstof og lidt soys. Steg ca. 1 time i ovnen ved 175°C.
Servér det færdige farsbrød på et fad. Kog det ovnfaste fad af med lidt vand eller sky og servér til.