Madkampen.dk » Ingredienser » Svinekød
Opskrifter på mad med Svinekød
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor svinekød indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Grøntsager med Frikadellelåg
Den med ærter, gulerødder og blomkål. Kog grøntsagsblandingen i et par minutter. Tilsæt 1 bouillonterning til kogevandet. Lad dem dryppe af. Læg grøntsagsblandingen i bunden af et ildfast fad. Bland alle ingredienserne til f...
-
Festlig Farsret
Rør kød, æg, mel og krydderier med mælken til en fin fars. Hak løgene, skræl æblerne og skær dem i tern. I et smurt ildfast fad lægges et lag fars, et lag løg og hakket æble, derefter det sidste af farsen. Dæk farsbrød...
-
Kød i Urter
Til 2 børn Kødet skæres i terninger og brunes i en gryde. Persillerod og gulerødder renses, skæres i tern og kommes i gryden. Vand, tomatpuré og krydderier tilsættes. Retten koger 10 minutter. Makaronierne brækkes i s...
-
Farspandekage med Smørdampede Grøntsager
5-6 personer. Bland kød, mel, løg, krydderier og æg i en skål. Rør mælken i lidt efter lidt. Lad smørret blive gyldent i en stegepande. Bred farsen ud i panden og bag den som én stor pandekage 6-7 minutter på hver side v...
-
Karolines Søndagsgryde
4 personer. Skær kødet i små terninger. Brun kød og løg i gyldent smør i en gryde. Tilsæt krydderier og tomater med væde. Lad retten småkoge 45 minutter. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Bland dem i kødet, og...
-
Julefrikadeller med Grønlangkål & Ristet Rugbrød
4 personer. Kom kød, rasp, æg, finthakket enebær, salt, peber og bacon skåret i små tern i en skål. Rør farsen godt igennem og tilsæt væsken lidt ad gangen. Rør, til farsen har en passende konsistens. Lad fedtstoffet blive g...
-
Enebærgryde med Bagt Kartoffelmos
Skær svinekødet i tynde strimler. Lad smørret gyldne i en tykbundet gryde. Del kødet i 2 portioner og brun hver portion for sig. Læg alt kødet tilbage i gryden. Knus enebær og rosmarin og tilsæt det til kødet. Kom piskefløde, ...
-
Hjemmelavet Medisterpølse
Desuden skal du bruge en kødhakker med pølsehorn og en foodprocessor. Skær kartofler og løg i store stykker og kør det gennem kødhakkeren sammen med kødet. Hvis du bruger et helt stykke kød, skal det køres igennem hakkeren 2 gan...