Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Gryderet med Kartoffelmos


Print opskriften på Gryderet med Kartoffelmos Print opskrift

Del på Facebook

Gryderet med Kartoffelmos opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave gryderet med kartoffelmos:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Gryderet med Kartoffelmos:

Skær kødet i små terninger. Brun kød og løg i gyldent smør i en tykbundet gryde. Tilsæt krydderier og tomater med væde. Lad retten småkoge i 45 minutter.

Rens champignon og skær dem i skiver. Bland dem i kødet og kog retten videre ca. 15 minutter, til kødet er mørt. Hæld fløde ved kødet. Kog saucen godt igennem og smag retten til.

Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker og kog dem godt møre i en tykbundet gryde i vand uden salt, ca. 20 minutter. Hæld vandet fra kartoflerne, og damp dem helt tørre. Mos kartoflerne med kartoffelstøder eller elpisker, og tilsæt mælken lidt efter lidt under stadig piskning. Tilsæt smørret og pisk mosen let. Smag til med salt og peber.

Gryderet med Kartoffelmos opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Gryderet med Kartoffelmos Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Svinemørbrad Fyldt med Champignon & Urter Forloren Hare I Glaseret Hamburgerryg Farserede Porrer Torbens Mørbradgryde Bagt Kartoffelmos med Hamburgerryg-Rester