Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Farserede Porrer
Farserede Porrer opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Farserede Porrer:
Porrerne skylles og renses godt.
Herefter skæres de i stave på ca. 7 cm, og koges i 15 minutter, til de er møre.
Kødet røres sammen med æg, mel, havregryn, mælk, salt og peber til en fars.
Læg et stykke bagepapir på bordet, og drys med rasp.
Læg en stor spiseske fars på raspen, og tryk det til en flad firkent på ca. 8x8 cm. Læg derefter et stykke kogt porre ovenpå.
Brug bagepapiret til at forme farsen omkring porren, så der fremkommer en tyk pølse af fars med rasp omkring.
De farserede porrer steges i margarine på panden, til de er gyldne og gennemstegte.
Hvis du vil spare på fedtet, kan de farserede porrer steges i ovnen. Porrerne lægges da i et ildfast fad beklædt med bagepapir. Der sprayes med olie henover, og porrerne steges ved 200°C grader i ca. 20 minutter.