Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Frikadeller med Hjemmelavet RødkÃ¥l
Frikadeller med Hjemmelavet Rødkål opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Frikadeller med Hjemmelavet Rødkål:
Skær kålen i kvarte og fjern det yderste blad og stokken. Snit kålen meget fint.
Smelt fedtstoffet i en gryde og kom kålen i. Tilsæt ribssaft, eddike, sukker og salt og lad kålen koge mør i (ca. 2 timer).
Rør det hakkede kød med mel, æg eller æggehvide, salt, peber og revet løg. Tilsæt mælk lidt efter lidt. Farsen må ikke blive for lind.
Hvis man lader farsen hvile ind imellem, tager den mere væske.
Kom fedtstoffet på en stegepande. Når det er brunt og har bruset af, dyppes en spiseske heri, inden man med samme ske former en frikadelle. Dette gentages, til panden er fuld (tag panden fra varmen, mens det gøres).
Steg frikadellerne, til de er gyldne og gennemstegte.
Servér med varm rødkål.