Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Mørbrad i Mornaysauce


Print opskriften på Mørbrad i Mornaysauce Print opskrift

Del på Facebook

Mørbrad i Mornaysauce opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave mørbrad i mornaysauce:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Mørbrad i Mornaysauce:

Skær mørbraden i skiver, og brun dem på panden i smør og olie.

Læg dem i et ildfast fad.

Hak løget og svits det på panden. Hæld tomater, mornaysauce, hvidløg og basilikum i, og lad det koge op.

Tilsæt cocktailpølserne til sidst og vend det rundt. Hæld saucen over mørbradbøfferne.

Stil fadet i ovnen ved 200°C i 30 minutter.

Serveres med ris og hvidløgsflutes.

Mørbrad i Mornaysauce opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Mørbrad i Mornaysauce Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Paprikagryde Bagt Kartoffelmos med Hamburgerryg-Rester Frikadeller med Chili, Gulerod & Soltørede Tomater Pulled Pork Burger med Barbequesauce & Coleslaw Frikadeller med Hjemmelavet Rødkål Katharinas Fyldte Butternut Græskar