Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Mørbrad i Mornaysauce
Mørbrad i Mornaysauce opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave mørbrad i mornaysauce:
- 600 g svinemørbrad
- 15 g smør
- 1 spsk olie
- 2 løg
- 2 dåser hakkede tomater
- 1 brik mornaysauce
- 2 fed hvidløg
- Basilikum
- 150 g cocktailpølser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Mørbrad i Mornaysauce:
Skær mørbraden i skiver, og brun dem på panden i smør og olie.
Læg dem i et ildfast fad.
Hak løget og svits det på panden. Hæld tomater, mornaysauce, hvidløg og basilikum i, og lad det koge op.
Tilsæt cocktailpølserne til sidst og vend det rundt. Hæld saucen over mørbradbøfferne.
Stil fadet i ovnen ved 200°C i 30 minutter.
Serveres med ris og hvidløgsflutes.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.