Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Glaseret Hamburgerryg
Glaseret Hamburgerryg opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave glaseret hamburgerryg:
- 1500 g hamburgerryg
- Rigeligt letsaltet vand
- Glasering:
- 100 g Dijonsennep
- 100 g brun farin
- 1 spsk rasp
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Glaseret Hamburgerryg:
Kog hamburgerryggen i rigeligt ,letsaltet vand i ca. 45 minutter. Alternativt kan du koge den i 30 minutter og lade den trække 30 minutter i vandet.
Skindet tages af hamburgerryggen.
Sennep, farin og rasp røres godt sammen, og fordeles over den kogte hamburgerryg.
Tænd ovnen på 240°C, og glasér hamburgerryggen i ca. 10 minutter eller til den er godt glaseret.
Serveres evt. med brune kartofler og grønlangkål.