Opskrifter » Mad til Højtider » Fastelavn » Fastelavns Muffinboller med Nougat & Marcipan
Fastelavns Muffinboller med Nougat & Marcipan opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Fastelavns Muffinboller med Nougat & Marcipan:
Rør gæren ud i lun mælk, og rør æggene i et ad gangen.
Tilsæt sukker, salt, honning, smør og halvdelen af melet og rør det godt sammen. Drys resten af melet i lidt ad gangen, mens der røres og lad så dejen hvile 1 time.
Fordel dejen med skeer i smurte muffinsforme. Lav en god fordybning i hver med fingeren og fyld den med nougat og kransekagemasse.
Fold dejen hen over og vend bollen i formen, så lukningen vender nedad. Lad dem hæve lunt i 45 minutter og pensl dem med æg.
Bag bollerne i 20-25 minutter ved 180°C. Afkøl bollerne på en rist og pynt med glasur eller smeltet chokolade.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.