Opskrifter » Mad til Højtider » Jul » Adventskrans
Adventskrans opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Adventskrans:
Smuldr margarine og gær ud i melet. Tilsæt sukker, salt og æg og ælt dejen godt sammen. Stil dejen til hævning tildækket et lunt sted ca. 45 minutter.
Til fyldet udblødes rosinerne i portvinen. Hak mandlerne.
Rør margarine og sukker sammen og tilsæt de blødgjorte rosiner og mandler.
Slå dejen ned og rul den ud til et rektangel (ca. 20x60cm).
Smør fyldet på, og rul dejen sammen på langs. Form "pølsen" til en krans, som skal efterhæve på en bageplade med bagepapir i ca. 15 minutter.
Pensl med sammenpisket æg, og drys med hakkede mandler og perlesukker.
Bag kransen i 20-25 minutter ved 200°C midt i ovnen.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.