Opskrifter » Pastaretter » Lasagne » Lasagne med hjemmelavet Bechamelsauce
Lasagne med hjemmelavet Bechamelsauce opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave lasagne med hjemmelavet bechamelsauce:
- 400g hakket oksekød
- 400 g hakkede grøntsager
- 2 fed hvidløg
- 2 dåser hakkede tomater
- 1 dåse tomatkoncentrat
- 1 spsk oregano
- Salt, peber og sukker
- Ca. 12 lasagneplader
- 4 dl mælk
- Ca. 3 spsk Maizenamel
- Revet muskatnød
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Lasagne med hjemmelavet Bechamelsauce:
Kødsauce:
Svits kødet (uden brug af fedtstof) og tilsæt alle grøntsagerne (eks. løg, peberfrugt, gulerod). Lad det hele svitse i ca. 5 minutter.
Tilsæt de hakkede tomater, tomatkoncentrat og krydderierne og lad saucen simre med låg i ca. 10-15 minutter. Smag til.
Bechamelsauce:
Sæt 3 dl mælk over at koge mens du opløser Maizenamelet i den sidste dl. Tilsæt Maizenablandingen og kog, til du får en tyk sauce. Vær meget opmærksom på at røre i saucen, så mælken ikke brænder på.
Hæld et lag bechamelsauce nederst i et ildfast fad, kødsauce og lasagneplader skiftevis og slut af med et lag bechamelsauce.
Bag ved 180-200°c i 35-40 minutter.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.