Madkampen.dk » Ingredienser » Maizenamel
Opskrifter på mad med Maizenamel
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor Maizenamel indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Bøf med Grøntsagsragout
4 personer. Steg bøfferne gyldne på begge sider i 1 spsk olivenolie på en stegepande - ca. 4-5 minutter på hver side. Krydr dem med salt og peber. Tag dem af panden og lad dem hvile på et fad dækket med stanniol i ca. 5 minutter in...
-
Chokoladesoufflé
Kog 1½ dl af mælken op med chokoladen. Pisk eller rør hele tiden, så det ikke brænder på. Pisk melet ud i resten af mælken og kom det i chokolade-mælken. Kog godt igennem. Skru ned for varmen. Pisk æggeblommer og sukker i og var...
-
Marengspie med Citruscreme
Tryk dejen ud i formen, prik den og forbag 10-15 minutter. Tag formen ud af ovnen og stil til side. Bland appelsinjuice, honning, Maizena og vanillesukker i en gryde, ikke aluminium. Bring det i kog under omrøring og lad det simre lidt....
-
Marengspie med Stikkelsbær
Sæt ovnen pÃ¥ 150°C. Rul dejen ud. Beklæd derpÃ¥ en rund form (20 cm i diameter) med dejen. Pisk ægget let og pensl dejen med ægget. Bag bunden i ovnen 3-4 minutter. Læg stikkelsbærrene i en gryde, bland dem med ½ dl sukker og dÃ...
-
Pasta med Kalkunsauce
Kog pastaen, men tilsæt ikke salt. Lad pastaen løbe af i et dørslag. Pisk mælk, æg, Maizena og peber sammen i en skål. Bland det godt. Bland pasta og mælkeblandingen i en gryde og varm det op ved svag varme under omrøring til ...
-
Grøntsagstærte med Yoghurt
Optø butterdejspladerne. Skyl grøntsagerne. Skær aubergine og zucchini i små tern. Skær gulerødder og fennikel i tynde skiver og peberfrugterne i strimler. Skræl løg og hvidløg. Hak og skær i skiver. Opvarm olien på en stor pa...
-
Kinesisk Rejesuppe
Rør vand og Maizenamel sammen i en lille kop. Bland det godt og stil til side. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Bland bouillon, soya og gulerødder i en gryde. Bring i kog og lad det simre i ca. 5 minutter. Skyl kål...
-
Wontonsuppe
Bland kyllingekødet med æg, 1 spsk soya, hoisinsauce, vineddike, sukker, Maizena, ingefær og peber. Rør godt til en smidig fars. Rens forårsløgene og hak dem. Rør 2 spsk af løgene i farsen. Dæk farsen med plastfolie og stil i k...
-
Pavlova med Bær & Creme Anglaise
Pavlova: Æggehviderne piskes stive. Vandet tilsættes en skefuld af gangen under piskning. Flormelis sigtes i af 2 omgange. Til sidst røres Maizena, salt, vaniliesukker og eddike i. Blandingen placeres på en bageplade belagt ...
-
Sur-sød Kylling med Ris
Bland maizenamel, rødvinseddike, bouillon, ananassaft, sukker, tomatpuré og soyasauce i en skål. Stil saucen til side. Skær fileterne i tern. Hæld melet i en plastikpose, kom kyllingestykkerne i posen og ryst godt, så alle stykkern...
-
Lagkage med Creme & Syltetøj
Bunde: Pisk æg og sukker til en fast, skummende masse. Bland hvedemel og kartoffelmel med bagepulver, og sigt det i æggemassen. Vend forsigtigt melet i dejen med en dejskraber. Fordel dejen i 3 smurte forme eller i én høj springfo...
-
Sommerkylling
Dup kyllingestykkerne tørre. Opvarm fedtstoffet på en pande, gerne med teflonbelægning. Brun kyllingestykkerne i fedtstoffet, og lad dem efterstege, til de er helt genemstegte. Tag kødet op og hold det varmt. Pres hvidløget på pand...
-
Thailandsk Korianderkylling
Del kyllingelårene i over- og underlår. Opvarm olien på en teflonpande. Brun kyllingen på alle sider ca. 5 minutter. Læg kyllingen på en tallerken og hold den varm. Pil hvidløgsfeddene og pres dem ned på panden. Tilsæt sambal oe...
-
Wokret med Oksekød & Svampe
Afpuds kødet og skær det i strimler. Læg det i en glasskål og hæld marinaden (hvidløg, sherry/bouillon, soya og maizena) på. Dæk med folie og stil det til side i 10 minutter. Rens svampene og skær dem i skiver. Skyl porrerne ...
-
Wokgryde med Svinemørbrad
Bland soya, ingefær, cayennepeber og sort peber i en skÃ¥l. Striml mørbraden og vend den i blandingen. Lad det hele trække koldt ca. 15 minutter. Pil og hak løgene. Rens peberfrugterne og striml dem. Opvarm olien i en wok eller pÃ...
-
Mørbradgryde med Cashewnødder
Bland bouillon, soya og maizenamel i en skål. Varm en wok eller stegepande ved god varme. Skær kødet i ca. 1 cm tykke medaljoner og skær dem derefter i ca. ½cm små strimler. Hæld olien i wokken/panden og varm den op, men lad den i...
-
Chow Mein med Svinekød
Afpuds mørbraden og skær den i strimler. Rens peberfrugten og skær den i 2½cm store tern. Skyl forårsløgene og skær dem i 7cm lange snitter på skrå. Opvarm olien i en wok eller på en teflonpande ved jævn varme. Læg kødet i w...
-
Lasagne med hjemmelavet Bechamelsauce
Kødsauce: Svits kødet (uden brug af fedtstof) og tilsæt alle grøntsagerne (eks. løg, peberfrugt, gulerod). Lad det hele svitse i ca. 5 minutter. Tilsæt de hakkede tomater, tomatkoncentrat og krydderierne og lad saucen simre med låg...