Madkampen.dk » Ingredienser » Maizenamel

Opskrifter på mad med Maizenamel

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor Maizenamel indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Bøf med Grøntsagsragout

    4 personer. Steg bøfferne gyldne på begge sider i 1 spsk olivenolie på en stegepande - ca. 4-5 minutter på hver side. Krydr dem med salt og peber. Tag dem af panden og lad dem hvile på et fad dækket med stanniol i ca. 5 minutter in...


  2. Chokoladesoufflé

    Kog 1½ dl af mælken op med chokoladen. Pisk eller rør hele tiden, så det ikke brænder på. Pisk melet ud i resten af mælken og kom det i chokolade-mælken. Kog godt igennem. Skru ned for varmen. Pisk æggeblommer og sukker i og var...


  3. Marengspie med Citruscreme

    Tryk dejen ud i formen, prik den og forbag 10-15 minutter. Tag formen ud af ovnen og stil til side. Bland appelsinjuice, honning, Maizena og vanillesukker i en gryde, ikke aluminium. Bring det i kog under omrøring og lad det simre lidt....


  4. Marengspie med Stikkelsbær

    Sæt ovnen pÃ¥ 150°C. Rul dejen ud. Beklæd derpÃ¥ en rund form (20 cm i diameter) med dejen. Pisk ægget let og pensl dejen med ægget. Bag bunden i ovnen 3-4 minutter. Læg stikkelsbærrene i en gryde, bland dem med ½ dl sukker og dÃ...


  5. Pasta med Kalkunsauce

    Kog pastaen, men tilsæt ikke salt. Lad pastaen løbe af i et dørslag. Pisk mælk, æg, Maizena og peber sammen i en skål. Bland det godt. Bland pasta og mælkeblandingen i en gryde og varm det op ved svag varme under omrøring til ...


  6. Grøntsagstærte med Yoghurt

    Optø butterdejspladerne. Skyl grøntsagerne. Skær aubergine og zucchini i små tern. Skær gulerødder og fennikel i tynde skiver og peberfrugterne i strimler. Skræl løg og hvidløg. Hak og skær i skiver. Opvarm olien på en stor pa...


  7. Kinesisk Rejesuppe

    Rør vand og Maizenamel sammen i en lille kop. Bland det godt og stil til side. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Bland bouillon, soya og gulerødder i en gryde. Bring i kog og lad det simre i ca. 5 minutter. Skyl kål...


  8. Wontonsuppe

    Bland kyllingekødet med æg, 1 spsk soya, hoisinsauce, vineddike, sukker, Maizena, ingefær og peber. Rør godt til en smidig fars. Rens forårsløgene og hak dem. Rør 2 spsk af løgene i farsen. Dæk farsen med plastfolie og stil i k...


  9. Pavlova med Bær & Creme Anglaise

    Pavlova: Æggehviderne piskes stive. Vandet tilsættes en skefuld af gangen under piskning. Flormelis sigtes i af 2 omgange. Til sidst røres Maizena, salt, vaniliesukker og eddike i. Blandingen placeres på en bageplade belagt ...


  10. Sur-sød Kylling med Ris

    Bland maizenamel, rødvinseddike, bouillon, ananassaft, sukker, tomatpuré og soyasauce i en skål. Stil saucen til side. Skær fileterne i tern. Hæld melet i en plastikpose, kom kyllingestykkerne i posen og ryst godt, så alle stykkern...


  11. Lagkage med Creme & Syltetøj

    Bunde: Pisk æg og sukker til en fast, skummende masse. Bland hvedemel og kartoffelmel med bagepulver, og sigt det i æggemassen. Vend forsigtigt melet i dejen med en dejskraber. Fordel dejen i 3 smurte forme eller i én høj springfo...


  12. Sommerkylling

    Maizenamel

    Dup kyllingestykkerne tørre. Opvarm fedtstoffet på en pande, gerne med teflonbelægning. Brun kyllingestykkerne i fedtstoffet, og lad dem efterstege, til de er helt genemstegte. Tag kødet op og hold det varmt. Pres hvidløget på pand...



  13. Thailandsk Korianderkylling

    Del kyllingelårene i over- og underlår. Opvarm olien på en teflonpande. Brun kyllingen på alle sider ca. 5 minutter. Læg kyllingen på en tallerken og hold den varm. Pil hvidløgsfeddene og pres dem ned på panden. Tilsæt sambal oe...


  14. Wokret med Oksekød & Svampe

    Afpuds kødet og skær det i strimler. Læg det i en glasskål og hæld marinaden (hvidløg, sherry/bouillon, soya og maizena) på. Dæk med folie og stil det til side i 10 minutter. Rens svampene og skær dem i skiver. Skyl porrerne ...


  15. Wokgryde med Svinemørbrad

    Bland soya, ingefær, cayennepeber og sort peber i en skÃ¥l. Striml mørbraden og vend den i blandingen. Lad det hele trække koldt ca. 15 minutter. Pil og hak løgene. Rens peberfrugterne og striml dem. Opvarm olien i en wok eller pÃ...


  16. Mørbradgryde med Cashewnødder

    Bland bouillon, soya og maizenamel i en skål. Varm en wok eller stegepande ved god varme. Skær kødet i ca. 1 cm tykke medaljoner og skær dem derefter i ca. ½cm små strimler. Hæld olien i wokken/panden og varm den op, men lad den i...


  17. Chow Mein med Svinekød

    Afpuds mørbraden og skær den i strimler. Rens peberfrugten og skær den i 2½cm store tern. Skyl forårsløgene og skær dem i 7cm lange snitter på skrå. Opvarm olien i en wok eller på en teflonpande ved jævn varme. Læg kødet i w...


  18. Lasagne med hjemmelavet Bechamelsauce

    Kødsauce: Svits kødet (uden brug af fedtstof) og tilsæt alle grøntsagerne (eks. løg, peberfrugt, gulerod). Lad det hele svitse i ca. 5 minutter. Tilsæt de hakkede tomater, tomatkoncentrat og krydderierne og lad saucen simre med låg...