Opskrifter » Pastaretter » Pasta » Alt i Én Gryde - Enchilada Pasta
Alt i Én Gryde - Enchilada Pasta opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave alt i Én gryde - enchilada pasta:
- 2 spsk olivenolie
- 2 fed presset hvidløg
- ½ finthakket løg
- 600 g hakket oksekød
- 1 pakke taco-krydderi
- 4½ dl hønsebouillon
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 glas salsa
- 225 g (gerne rotini) pastaskruer
- 200 g revet ost
- Pynt:
- Forårsløg
- Sorte oliven
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Alt i Én Gryde - Enchilada Pasta:
Sautér løg og hvidløg i olivenolie i en sauterpande ved middelvarme, til de er klare.
Tilsæt oksekødet, og steg til kødet har skiftet farve.
Tilsæt pasta, bouillon, krydderi, hakkede tomater og salsa. Bring i kog, og skru ned til svag varme - læg derefter låg på.
Lad det koge under låg ved svag varme i ca. 15 minutter. Fjern låget, og lad det derefter småsimre i yderligere 5 minutter, til pastaen er helt færdig, og saucen reduceret en smule.
Fjern gryden fra panden, og rør halvdelen af osten i.
Pynt med resten af osten (efter du har drysset det over, læg låget på et par minutter, så osten kan smelte), fintsnittet forårsløg og sorte oliven.