Opskrifter » Pastaretter » Pasta » Alt i Én Gryde - Vegetarisk Pasta
Alt i Én Gryde - Vegetarisk Pasta opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave alt i Én gryde - vegetarisk pasta:
- 375 g rotini pastaskruer
- 200 g majs
- 1 grøn peberfrugt
- ½ rødløg
- 425 g hakkede tomater med chili
- 35 g taco-krydderi
- 1 spsk salt
- 2 spsk olivenolie
- 9 dl grøntsagsbouillon
- 425 g siede og skyllede sorte bønner
- 100 g revet ost
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Alt i Én Gryde - Vegetarisk Pasta:
Til 8 personer.
Skær peberfrugten i tern.
Hæld alle ingredienserne (pånær bønner og ost) i en stor sautergryde. Rør rundt, læg låg på og bring det i kog.
Når det koger, skrues der ned til middel temperatur, og retten simrer med låg i 12-15 minutter - rør af og til.
Fjern gryden fra varmen. Rør bønnerne og osten i. Lad gryden stå med låg i 5 minutter for at varme bønnerne, smelte osten og absorbere det sidste væske.