Opskrifter » Pastaretter » Pasta » Pasta med Bacon & Pocherede Æg
Pasta med Bacon & Pocherede Æg opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave pasta med bacon & pocherede Æg:
- 100 g bacontern
- 250 g frisk fuldkornspasta
- Salt
- 3 fed hvidløg
- Olivenolie
- 250 g babyspinat
- Salt
- Peber
- Pocherede æg:
- 2 æg
- 1 spsk eddike
- Masser af revet parmesanost
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Pasta med Bacon & Pocherede Æg:
Til 2 personer.
Sæt rigeligt vand over til pasta og æg - i 2 gryder. Salt begge dele godt.
Steg baconen sprød på en varm pande. Tag den af panden og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Kog pastaen al dente efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra i et dørslag.
Skær hvidløgene i tynde skiver, og rist dem i lidt olie på baconpanden (hæld evt. fedtet fra). Hvidløgene må gerne få lidt farve. Kom spinat på panden og lad den falde sammen.
Vend pastaen sammen med spinat og smag til med salt og peber.
Slå æggene ud i en skål med eddike. Rør rundt i gryden med kogende vand og kom æggene ned i midten. Fold eventuelt hviderne forsigtigt ind over blommerne. Skru ned for blusset, og lad æggene pochere i et par minutter. Tag dem op med en hulske.
Anret pastaen toppet med rigeligt revet parmesan. Top med pocheret æg og krydr med peber. Servér straks.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.