Opskrifter » Pastaretter » Pasta » Pasta med Kylling i Kokoscreme
Pasta med Kylling i Kokoscreme opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave pasta med kylling i kokoscreme:
- 350 g pastamuslinger
- 150 g kokosmel
- 4 dl mælk
- 1 rød peberfrugt
- 1 gul peberfrugt
- 3-4 forårsløg
- ½-1 udkernet finthakket chili
- Ca. 2 spsk jomfruolivenolie
- 3-4 kyllingebrystfileter
- Salt
- Peber
- 2-3 tsk groftrevet frisk ingefær
- 1 stilk grofthakket citrongræs
- 1 dl hønsebouillon
- 1 dl creme fraiche
- 1 tsk majsstivelse
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Pasta med Kylling i Kokoscreme:
Kog mælken op og hæld den over kokosmelet. Lad blandingen trække, til den er afkølet.
Befri peberfrugterne for frøstol og kerner og skær dem i terninger.
Rens forårsløgene og snit dem fint.
Skær kyllingekødet i 1 cm tynde strimler. Svits kødet gyldent i lidt af olien. Krydr med salt og peber og tag det fra gryden.
Tilsæt lidt mere olie og svits peberfrugt, forårsløg og chili et par minutter.
Si kokosmælken og vrid resten ud gennem et klæde.
Hæld kokosmælk, ingefær, citrongræs og bouillon i en gryde og lad det småkoge 6-8 minutter. Tilsæt kød og grøntsager.
Rør majsstivelsen ud i creme fraichen og rør det i saucen. Varm retten igennem og vend den nykogte pasta i.