Opskrifter » Salater » Pastasalater » Pasta med Grønne Asparges & Radiser
Pasta med Grønne Asparges & Radiser opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave pasta med grønne asparges & radiser:
- 125 g flødeost naturel
- 2 spsk basilikumspesto
- 300 g pasta (f. eks. sløjfer eller penne)
- 3 liter vand
- 1½ spsk groft salt
- 400 g grønne asparges
- 300 g forårsløg
- Kogende pastavand
- 200 g radiser
- 200 g røget svinemørbrad
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Pasta med Grønne Asparges & Radiser:
Rør flødeosten sammen med basilikumspestoen.
Kog pastaen al dente efter anvisningen på pakken.
Rens og skær asparges i ca. 3 cm stykker (med skrå ender) samt forårsløg i tynde ringe.
Lad asparges og forårsløg koge med pastaen de sidste 3 minutter.
Tag 3 spsk kogende pastavand fra og hæld derefter pasta og grøntsager til afdrypning i et dørslag.
Kom pasta, grøntsager og pastavand tilbage i gryden.
Tilsæt radiser, mørbrad (skåret i strimler) og flødeosteblandingen. Vend forsigtigt rundt til osten er smeltet. Smag til med salt og peber (og hvilke krydderier du eller synes passer til). Servér
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.