Opskrifter » Slankeopskrifter » Dukan » Dukan - Citronmarineret Kalvelever & Balsamicostegte Løg
Dukan - Citronmarineret Kalvelever & Balsamicostegte Løg opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave dukan - citronmarineret kalvelever & balsamicostegte løg:
- 4 skiver (ca. 1½ cm tykke) kalvelever
- 2 citroner
- Salt
- Peber
- 1 tsk olie
- Balsamicostegte Løg:
- 1 stort rødløg
- 1½ spsk mørk balsamicoeddike
- Lidt tørret timian
- ½ tsk revet citronskal
- ½ knsp salt
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Dukan - Citronmarineret Kalvelever & Balsamicostegte Løg:
Til 2 personer.
Fjern eventuelle hinder og sener fra kalveleveren. Læg leveren i et fad. Pres citronsaften over. Krydr med salt og peber. Vend rundt og krydr på den anden side.
Lad leveren trække tildækket i køleskabet i 1 time.
Dup leveren tør med køkkenrulle og skær den i skiver.
Varm en slip-let pande godt op. Fordel olie på panden med et stykke køkkenrulle. Steg leverskiverne ved middelvarme i cirka 4 minutter - ikke alt for rosastegt. Vend skiverne konstant under stegningen.
Opvarm ovnen til 230°C. Pil løgene og skær dem i tynde strimler. Vend dem med balsamico og timian på en plade med bagepapir. Steg løgene midt i den varme ovn i cirka 20 minutter. Krydr med citronskal og salt.
Kan spises fra Fase 1 (Angrebsfasen)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.