Opskrifter » Slankeopskrifter » Dukan » Dukan - Citronmarineret Kalvelever & Balsamicostegte Løg


Print opskriften på Dukan - Citronmarineret Kalvelever & Balsamicostegte Løg Print opskrift

Del på Facebook

Dukan - Citronmarineret Kalvelever & Balsamicostegte Løg opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave dukan - citronmarineret kalvelever & balsamicostegte løg:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Dukan - Citronmarineret Kalvelever & Balsamicostegte Løg:

Til 2 personer.

Fjern eventuelle hinder og sener fra kalveleveren. Læg leveren i et fad. Pres citronsaften over. Krydr med salt og peber. Vend rundt og krydr på den anden side.

Lad leveren trække tildækket i køleskabet i 1 time.

Dup leveren tør med køkkenrulle og skær den i skiver.

Varm en slip-let pande godt op. Fordel olie på panden med et stykke køkkenrulle. Steg leverskiverne ved middelvarme i cirka 4 minutter - ikke alt for rosastegt. Vend skiverne konstant under stegningen.

Opvarm ovnen til 230°C. Pil løgene og skær dem i tynde strimler. Vend dem med balsamico og timian på en plade med bagepapir. Steg løgene midt i den varme ovn i cirka 20 minutter. Krydr med citronskal og salt.

Kan spises fra Fase 1 (Angrebsfasen)

Dukan - Citronmarineret Kalvelever & Balsamicostegte Løg opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Dukan - Citronmarineret Kalvelever & Balsamicostegte Løg Print opskrift

Andre spændende opskrifter i dukan kategorien

Dukan - Spinatbrød Dukan - Tunfrikadeller med Spicy Hytteost Dukan Paprikagryde Dukan Rejesalat Dukan Gordon Bleu Dukan Lagkage