Opskrifter » Slankeopskrifter » Dukan » Dukan Oksekød med Grøntsager og BlomkÃ¥lsris


Print opskriften på Dukan Oksekød med Grøntsager og BlomkÃ¥lsris Print opskrift

Del på Facebook

Dukan Oksekød med Grøntsager og Blomkålsris opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave dukan oksekød med grøntsager og blomkålsris:



Opskrift indsendt af


Dukan Oksekød med Grøntsager og Blomkålsris opskrift

Sådan laver du Dukan Oksekød med Grøntsager og Blomkålsris:

Opvarm en pande, og tilsæt olien.

Steg oksekødet, og når det har ændret farve, tilsættes peberfrugt og blomkål - vent med tomaterne til sidst, så de ikke bliver helt splattede.

Riv noget blomkål på den grove side af et rivejern.

Sæt en gryde over med en smule salt i. Når vandet koger, tilsættes det revne blomkål. Giv det et hurtigt opkog - et par minutter. Hæld det derefter i en si, og lad vandet dryppe fra.

Server blomkålsrisen med oksekødet og evt. lidt cornichoner til.

Tilladt fra Fase 2 (vekselfasen) på PG dage.

Print opskriften på Dukan Oksekød med Grøntsager og BlomkÃ¥lsris Print opskrift

Andre spændende opskrifter i dukan kategorien

Dukan Lagkage Dukan Bønnefritter Dukanvenlig Tunmousse Dukan - Cheesecake Dukan Tærte med Skinke & Ost Dukan Roulade med Laks & Rejer