Opskrifter » Slankeopskrifter » Fedtfattigt » Grøntsagsroulade
Grøntsagsroulade opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave grøntsagsroulade:
- 400 g kartoffel
- 400 g gulerødder
- 200 g løg
- 8 æg
- Salt
- Peber
- Lidt muskatnød
- 200 g champignon
- Rucolasalat
- Olivenolie
- 4 tsk balsamicoeddike
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Grøntsagsroulade:
Riv kartofler og grøntsager og bland det sammen med æg og krydderier.
Hæld massen i en form/bradepande beklædt med bagepapir.
Rist champignonerne på en pande og læg dem oven på massen.
Bag pandekagen ved 190°C i ca. 15 minutter til æggemassen er fast.
Rul den herefter som en roulade på den korteste side og lægges ned i formen igen med den løse ende nedad.
Bag den derefter igen i 15 minutter til rouladen er gylden på oversiden.
Skær skiver af rouladen og anret den på rucolasalaten, der er vendt i olie og balsamico.
Kan spises som den er eller sammen med kød og grøntsager.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.