Madkampen.dk » Ingredienser » Rucolasalat
Opskrifter på mad med Rucolasalat
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor rucolasalat indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Salat med Pære & Blommer
Hak valnøddekernerne og osten groft. Bland det sammen med forårsløg, basilikum og limesaft. Stil de krydrede valnødder tildækkede i køleskabet i mindst 15 minutter. Fjern kernehuse og sten fra frugterne og del dem i både. Va...
-
Grøntsagsroulade
Riv kartofler og grøntsager og bland det sammen med æg og krydderier. Hæld massen i en form/bradepande beklædt med bagepapir. Rist champignonerne på en pande og læg dem oven på massen. Bag pandekagen ved 190°C i ca. 15 minu...
-
Oksekøds Meatza
Tænd ovnen på 220°C. Riv guleroden på den grove side af et rivejern. Hak basilikummen groft. Rør alle ingredienserne sammen. Fordel kødmassen på en bageplade beklædt med bagepapir, så massen er ca. 1 cm høj. Bag bunden...
-
Kyllingespyd med Krydderris (Vægtvogterne)
4 portioner - 8 ProPoints pr. portion Skær kyllingen ud i ca. ½cm tykke strimler. Bland alle ingredienser til marinaden, og lad kødet marinere heri i 1 time. Sæt kyllingestrimlerne på spyd og grill dem enten på en kulgrill el...
-
Rejeroulade med Spinat
8 personer. Bag smør og mel sammen i en gryde, spæd op med mælk og fløde under piskningen og lad det koge sammen et par minutter. Tag gryden af varmen. Pres al væden ud af spinaten, og rør den i gryden sammen med æggeblommer, s...
-
Pangasius i Ovn med Grøntsager
Til 4 personer. Sæt ovnen på 225°C. Læg kartoffel- og gulerodsskiverne på bagepapir på en bradepande. Strø ½ tsk salt over og steg foroven i ovnen i 15-20 minutter, til det er næsten færdigt. Sænk varmen til 175°C. ...
-
Salat med Pære & Fennikel
Skær pærerne i tynde skiver. Skær fenniklen papirstynd på et mandolinjern. Dryp med en smule olivenolie, en lille smule citronsaft og lidt salt. Vend det, og sæt det til side. Pisk ingredienserne til dressingen sammen - smag til...
-
Pasta med Rejer, Chili & Rucola
2 personer. Sæt en gryde vand over til pasta. Steg rødløgene bløde og blanke i olivenolie og tilsæt fennikel. Steg under omrøring i 5 minutter og sæt pastaen over at koge imens. Vend chili, hvidløg og halve cherrytomater i ...
-
Grønne Hvidløgsbaguettes
Giver 4 lange brød. Smuldr gæren ned i en skål. Blend salaten med 2 dl vand. Varm resten af vandet til ca. 37°C og hæld lidt af det lune vand over gæren. Rør til gæren er helt opløst. Tilsæt resten af vandet, salatblan...
-
Blandet Sommersalat
Skyl og slyng salaterne. Skyl broccolien, og skær/bræk den i små buketter. Skær tomaterne i både. Del agurken på langs, og skrab den inderste del ud med en ske. Skær den i halvmåneformede stykker. Tø ærterne op med van...
-
Oksecarpaccio med Estragon-Dressing
4 personer. Fordel de tyndtskårne skiver oksefilet på 4 tallerkner og krydr med salt og peber. I en skål røres æggeblommen med dijonsennep, hvorefter limejuicen piskes i. Så røres olivenolien i lidt efter lidt, og der smages ti...
-
Kylling i Parmaskinke
2 portioner. Skær guleroden i grove strimler, og skær løg og hvidløg i fine skiver. Skær appelsinen ud i små fileter uden hinder. Læg det hele i en skål sammen med rucolasalat, krydderurter og bønner. Pisk dressingen samme...
-
Lakseruller
Lav marinaden - brug de mængder du kan lide. Læg tigerrejerne heri mindst et par timer - gerne natten over. Bland friskost, chilisauce, salt, peber og sesamfrø - smag til. Skyl salaten. Steg rejerne på en pande. Læg et styk...
-
Lakserulle med Flødeost
Ingredienserne til dejen piskes sammen og hældes i en bradepande med bagepapir. Bages 30 minutter ved 200C°. Smør flødeosten ud på den afkølede dej og fordel rucola herpå. Læg lakseskiverne i et lag og rul sammen. Pak den ind i f...
-
Rodfrugtpande med Bønner & Oliven
Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Tag 1 dl pastavand fra og lad pastaen dryppe af i et dørslag. Lad imens smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. ...
-
Pastasalat med Rucola
Kog pastaen efter anvisningen og dryp den af. Svits løgene klare i olien. Tilsæt salaten og vend den i olien, til den falder sammen. Krydr med salt og peber og vend salaten i den varme pasta. Servér straks....
-
Tomatsalsa med Rucola
Skold og slå tomaterne. Klem dem fri for kerner og hak dem. Rør alle ingredienserne sammen i en skål. Smag til med salt og peber. Lad saucen trække mindst en time, før den vendes i varm eller kold pasta....
-
Kalkunmousse med Rucola
Puds evt. fedt af kalkun og skinke og skær kødet i små tern. Findel kødet sammen med appelsinsaft og kvark i en blender. Pisk fløden. Skyl citronen i lunkent vand og riv den yderste gule skal af. Hak den fint. Rør det hele i kalkun...
-
Rødbeder med Gedeost, Rødløgsmarmelade og Valnødder
Begynd med rødløgsmarmeladen, som kan laves i god tid før middagen. Smelt smørret i en tykbundet gryde, og sautér rødløgene ved medium varme i et par minutter. Tilsæt derefter hvidløg, og fortsæt med at sautere - løgene s...
-
Hvidvinsmarineret Kyllingesalat
Pisk marinaden sammen (hvidvin, valnøddeolie, knust hvidløg, dijonsennep, salt & peber) og marinér kyllingebrystet i halvdelen af marinaden i 30 minutter. Skyl salaten og lad den dryppe af på viskestykker. Vend salaten med resten ...
-
Salat med Granatæble
Snit iceberg salaten fint. Skyl og tør rucolasalaten. Skær agurken over på midten, og skrab "indmaden" ud med en ske. Skær nu agurken ud i halvmåne-formede stykker. Skær ananas i små tern. Skær peberfrugten i fine strime...
-
Champignon & Rucola Salat
Rens svampene og skær dem i tynde skiver. Hæld den friskpressede citron i en lille skål og pisk 3 spsk olie i. Bland dressingen med svampene. Skyl salaten godt og dup den tør med køkkenrulle. Anret salaten på 4 tallerkener og læg ...
-
Pastasalat med Rucola & Cherrytomater
Marinade: Bland olie, citronsaft og vand. Pres hvidløget i. Tilsæt oregano og basilikum. Stil marinaden i køleskabet. Kog pastaskruerne, og lad dem afkøle. Skær agurken i tern. Skær fetaosten i tern (hvis den ikke allerede er d...