Opskrifter » Slankeopskrifter » Sense » Sense - Italienske Kødboller
Sense - Italienske Kødboller opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave sense - italienske kødboller:
- 500 g hakket oksekød
- 500 g hakket svinekød
- Hakket persille
- 1 æg
- Skummetmælk
- Havregryn
- Salt
- Peber
- 1 hakket løg
- Tomatsauce:
- 2 dåser hakkede tomater
- 2 hakkede løg
- Lidt piskefløde
- Lidt karry
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Risom
Sådan laver du Sense - Italienske Kødboller:
Rør ingredienserne til farsen sammen.
Steg løg og hvidløg i lidt karry og smør. Hæld tomaterne på. Smag til med lidt piskefløde.
Form kødboller, og læg dem i panden. Lad det hele simre i ca. ½ time. Vend kødbollerne, når der er gået et kvarter.
HF 1-2: Persille, løg, hakkede tomater
HF 3: Oksekød, svinekød, æg
HF 4: Havregryn (kan evt. spises med ris, kartofler, pasta eller brød)
Fedt: Piskefløde, smør
Mælkeration: Skummetmælk
Smagsgiver: Salt, peber, karry
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.