Opskrifter » Slankeopskrifter » Vægtvogterne » HvidkÃ¥lsret med Svinefars
Hvidkålsret med Svinefars opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave hvidkålsret med svinefars:
- 500 g hakket svinekød
- 1 lille løg
- 750 g hvidkål
- 2 spsk olivenolie
- 4 gulerødder
- 3 dl parboiled ris
- 2 grøntsagsbouillonterninger
- 8 dl vand
- 1 tsk havsalt
- 2 tsk karry
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Hvidkålsret med Svinefars:
Skræl og hak løget i tern.
Skær hvidkålet i strimler.
Skræl gulerødderne og skær dem i terninger.
Brun farsen i olie. Tilsæt løgene og lad dem brune med.
Tilsæt hvidkål, gulerødder og ris. og derefter vand og bouillonterninger.
Til sidst tilsættes timian, salt og karry.
Lad herefter retten koge under låg og på svag varme i ca. 30 minutter.
Næringsindhold i HELE portionen:
Energi: 2220 kcal/928 KJ
Fedt: 68 g
Kulhydrater: 264 g
Protein: 136 g
Kostfibre: 24 g
Pro-points i HELE portionen: 45