Madkampen.dk » Ingredienser » Grøntsagsbouillonterninger
Opskrifter på mad med Grøntsagsbouillonterninger
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor grøntsagsbouillonterninger indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Fiskesuppe med Karry & Kokosmælk
Til 4 personer. Rist karryen af i olien. Tilsæt porreskiver og peberfrugt i grove tern, og svits det lidt med. Tilsæt vand og bouillonterninger og lad suppen koge ca. 20 minutter. Tilsæt kokosmælken og torsken (skåret i gro...
-
Karrysuppe med Chili
Nok til 2-3 personer. Svits karryen godt af i olien, og tilsæt herefter løg og hvidløg. Tilsæt de hakkede tomater, og rør det hele sammen med ingefær, chili og æble. Herefter tilsættes vand og bouillonterninger. Lad nu supp...
-
Kold Tomatsuppe med Ostebrød
Prik tomaterne med en spids gaffel. Kom dem i kogende vand et øjeblik til skindet begynder at løsne sig. Tag tomaterne op og pil skindet af. Hak tomaterne fint. Opløs bouillonterningerne i 1 dl kogende vand i en gryde. Tilsæt løg...
-
Hvidkålsret med Oksekød & Ris
Skræl og skær løget i tern. Snit hvidkålet i strimler. Skræl gulerødderne, og skær dem i terninger. Brun farsen i olie. Tilsæt herefter løgene, og lad dem brune med. Dernæst tilsættees hvidkål, gulerødder og ris - o...
-
Jordskoksuppe
Grovhak løget og svits det klart. Grovhak rodfrugterne og hvidløg og svits det med. Læg en frisk stængel timian (eller 1-2 tsk tørret i en tepose eller lignende) og laurbær ved. Hæld vand ved så det dækker. Tilsæt bouillo...
-
Hvidkålsret med Svinefars
Skræl og hak løget i tern. Skær hvidkålet i strimler. Skræl gulerødderne og skær dem i terninger. Brun farsen i olie. Tilsæt løgene og lad dem brune med. Tilsæt hvidkål, gulerødder og ris. og derefter vand og bouill...