Madkampen.dk » Ingredienser » Grøntsagsbouillonterninger

Opskrifter på mad med Grøntsagsbouillonterninger

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor grøntsagsbouillonterninger indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Fiskesuppe med Karry & Kokosmælk

    Til 4 personer. Rist karryen af i olien. Tilsæt porreskiver og peberfrugt i grove tern, og svits det lidt med. Tilsæt vand og bouillonterninger og lad suppen koge ca. 20 minutter. Tilsæt kokosmælken og torsken (skåret i gro...


  2. Karrysuppe med Chili

    Nok til 2-3 personer. Svits karryen godt af i olien, og tilsæt herefter løg og hvidløg. Tilsæt de hakkede tomater, og rør det hele sammen med ingefær, chili og æble. Herefter tilsættes vand og bouillonterninger. Lad nu supp...


  3. Kold Tomatsuppe med Ostebrød

    Prik tomaterne med en spids gaffel. Kom dem i kogende vand et øjeblik til skindet begynder at løsne sig. Tag tomaterne op og pil skindet af. Hak tomaterne fint. Opløs bouillonterningerne i 1 dl kogende vand i en gryde. Tilsæt løg...


  4. Hvidkålsret med Oksekød & Ris

    grøntsagsbouillonterninger

    Skræl og skær løget i tern. Snit hvidkålet i strimler. Skræl gulerødderne, og skær dem i terninger. Brun farsen i olie. Tilsæt herefter løgene, og lad dem brune med. Dernæst tilsættees hvidkål, gulerødder og ris - o...



  5. Jordskoksuppe

    Grovhak løget og svits det klart. Grovhak rodfrugterne og hvidløg og svits det med. Læg en frisk stængel timian (eller 1-2 tsk tørret i en tepose eller lignende) og laurbær ved. Hæld vand ved så det dækker. Tilsæt bouillo...


  6. Hvidkålsret med Svinefars

    grøntsagsbouillonterninger

    Skræl og hak løget i tern. Skær hvidkålet i strimler. Skræl gulerødderne og skær dem i terninger. Brun farsen i olie. Tilsæt løgene og lad dem brune med. Tilsæt hvidkål, gulerødder og ris. og derefter vand og bouill...