Opskrifter » Supper » Kolde Supper » Creme Ninon (Ærtesuppe med Champagne)
Creme Ninon (Ærtesuppe med Champagne) opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Creme Ninon (Ærtesuppe med Champagne):
Bælg ærterne, og giv dem en tur i blenderen.
Kom de blendede ærter i gryden, tilsæt bouillon, salt og peber.
Lad det koge op. Når det er kogt op er suppen færdig. Lad suppen afkøle til næste dag.
Pisk fløden til flødeskum.
Ved serveringen tilsættes suppen en god klat flødeskum, og champagneflasken stilles på bordet, så hver enkelt tilsætter suppen champagne efter smag og behag.
Set i "Til Middag Hos Anne-Grethe Bjarup Riis"
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.