Madkampen.dk » Ingredienser » Champagne
Opskrifter på mad med Champagne
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor champagne indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Creme Ninon - Fransk Ærtesuppe
Kog bouillonen op og tilsæt ærterne. Kog suppen i 5-10 minutter. Blend retten, så den er ensartet og flot. Anret suppen på en varm tallerken på følgende måde: Først varm suppe, så 2 spsk letpisket flødeskum og til sidst, li...
-
Pink Champagne Kage
Dej: Sigt mel, bagepulver og salt sammen. Pisk smør og sukker luftigt og tilsæt æggeblommerne en ad gangen. Rør melblandingen og champagne i, lidt ad gangen, til en glat masse. Marengs: Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukkeret...
-
Creme Ninon (Ærtesuppe med Champagne)
Bælg ærterne, og giv dem en tur i blenderen. Kom de blendede ærter i gryden, tilsæt bouillon, salt og peber. Lad det koge op. Når det er kogt op er suppen færdig. Lad suppen afkøle til næste dag. Pisk fløden til flødesk...
-
Champagnesorbet
Kog en lage af sukkeret og vandet. Skræl citronen meget tyndt og lad skallen trække i den varme lage. Når sukkerlagen er helt kold, fjernes citronskallen og champagnen tilsættes. Frys sorbeten og rør i den nogle gange under...