Opskrifter » Supper » Varme Supper » Græskarsuppe
Græskarsuppe opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave græskarsuppe:
- 250 g hokkaidogræskar
- 4 kartofler
- 1 løg
- 4 fed hvidløg
- 2 cm ingefær
- 1 liter vand
- Lidt god kyllingefond
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Græskarsuppe:
Græskar, kartofler og løg skæres i passende stykker og brunes i en gryde.
Hvidløg hakkes, ingefær findeles eller rives og blandes i de brunede grøntsager, som tilføres 1 liter kogende vand.
Suppen småkoger til grøntsagerne er blendbare (40 minutter).
Smagen bør opstrammes med lidt god kyllingfond.
Suppen blendes til passende konsistens og smages til med salt og peber.
Set i "Til Middag Hos Søren Pind"
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.