Opskrifter » Supper » Varme Supper » Kinesisk Rejesuppe med Ferskner
Kinesisk Rejesuppe med Ferskner opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kinesisk rejesuppe med ferskner:
- 25 g smør
- 1 stort finthakket løg
- 2 spsk karry
- 1-3 fed hvidløg
- 5 dl bouillon
- 1 dåse ferskner + saften herfra
- 1 dåse hakkede tomater
- 2½ dl piskefløde
- 200 g rejer
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kinesisk Rejesuppe med Ferskner:
Svits løgene i smørret. Tilsæt karry og lad det svitse med et øjeblik. Tilsæt så presset hvidløg.
Hæld bouillon, ferskensaft og de hakkede tomater ved og lad det hele småsimre i 15 minutter. Herefter tilsættes fløden.
Et par minutter inden servering tilsættes fersknerne skåret i tern samt rejerne.
Serveres med et lækkert groft brød.
Tip! Hvis du er til stærk mad, kan der tilsættes lidt frisk chili eller lidt chilipulver.