Opskrifter » Supper » Varme Supper » Hønsekødssuppe


Print opskriften på Hønsekødssuppe Print opskrift

Del på Facebook

Hønsekødssuppe opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave hønsekødssuppe:



Opskrift indsendt af


Hønsekødssuppe opskrift

Sådan laver du Hønsekødssuppe:

* bouquet garni er et fransk ord, for den krydderurtebuket, man tilsætter supper - i denne suppe: 4 grene timian, lidt persille, lidt porretop, laurbærblade

Suppe:
Dæk kyllingestykkerne med vand i en gryde og kog stille i 15 minutter.

Skum urenhederne fra.

Tilsæt salt, peber og bouquet garni og kog 10 minutter. Skum igen.

Rens og skær grøntsagerne, kom dem ved og lad suppen koge 45 minutter - 1 time.

Tag kyllingestykkerne op og lad suppen koge uden låg i 10 minutter.

Er der fedt på overfladen, skummes det fra.

Kødboller:
Rør alle ingredienserne sammen (kalvekød, hvedemel, æggehvide, salt & peber) undtagen mælken, der bruges til at justere konsistensen med.

Form teske-små boller og kog disse i letsaltet vand i 3 minutter. Du skal ikke koge flere ad gangen, end du kan styre.

Varmes med i suppen til sidst.

Melboller:
Smørret smeltes i en gryde, melet piskes i, og det kogende vand tilsættes under omrøring til dejen bliver glat.

Lad dejen køle af i 5 minutter.

Del æggene i hvider og blommer, og kom blommerne i dejen, mens du pisker sammen med salt, sukker og kardemomme.

Pisk hviderne stive og vend dem i dejen.

Form små boller med teske eller bollesprøjte og kog dem i letsaltet vand, til de stiger op til overfladen.

Varmes med suppen til sidst.

Print opskriften på Hønsekødssuppe Print opskrift

Andre spændende opskrifter i varme supper kategorien

Flødelegeret Aspargessuppe Kartoffel-Porre Suppe Kartoffelsuppe med Porrer Gulerodssuppe Lækker Gullaschsuppe Chili-Karrysuppe