Opskrifter » Supper » Varme Supper » Gulerodssuppe
Gulerodssuppe opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave gulerodssuppe:
- 150 g fintsnittet løg
- 100 g ternet selleri
- 750 g fintsnittede gulerødder
- 1 liter hønsebouillon
- 1 spsk tomatpure
- ½ dl løse ris
- Salt
- Hvid peber
- 1 dl fløde
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Gulerodssuppe:
Svits løget, tilsæt selleri, gulerødder, bouillon, puré og ris og lad det snurre under låg i ca. 30 minutter.
Gnid suppen gennem en sigte eller blend den og hæld den tilbage i en gryde.
Tilsæt krydderier og fløde. Varm suppen op før servering.
Servér den evt. med en klat kold creme fraiche og et drys paprika.