Opskrifter » Supper » Varme Supper » Lækker Gullaschsuppe
Lækker Gullaschsuppe opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave lækker gullaschsuppe:
- ½ rød peberfrugt
- 7,5 dl bouillon
- 1 dåse hakkede tomater
- 4 skiveskårede gulerødder
- 1 dl god krydret sennep
- 750 g (skåret i tern) kartofler
- 250 skiveskårede champignon
- 1000 g skært oksekød
- 2 spsk paprika
- 750 g skiveskåret porre
- 4 skiver røget kalkunbryst
- 1 spsk salt
- 2 fed hakket hvidløg
- 1 laurbærblad
- Friskkværnet peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Lækker Gullaschsuppe:
Svits kalkunbrystet (som er skåret i 2 cm strimler) ganske let i en stor tykbundet gryde. Tag det op og læg det til side.
Tilsæt 1 spsk olie i gryden. Kom porrerne i og steg dem i 5 minutter.
Rør paprika, salt, peber, laurbærblad og hvidløg i.
Tilsæt kød, tomater og ½ liter vand og rør det sammen.
Opvarm til kogepunktet, dæmp varmen, læg låg på, og lad det småkoge i ca. ½ time, eller indtil kødet er mørt.
Tilsæt retten af vandet, peberfrugt, champignoner og kartofler.
Opvarm til kogepunktet, dæmp varmen og lad det småkoge under låg, til kartoflerne er møre, ca. 20 min.
Tip! Server i portions-suppeterriner, drysset med fintsnittet forårsløg og et stykke groft brød til.