Opskrifter » Supper » Varme Supper » Kartoffelchowder med Skinke & Purløg


Print opskriften på Kartoffelchowder med Skinke & Purløg Print opskrift

Del på Facebook

Kartoffelchowder med Skinke & Purløg opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kartoffelchowder med skinke & purløg:



Opskrift indsendt af


Kartoffelchowder med Skinke & Purløg opskrift

Sådan laver du Kartoffelchowder med Skinke & Purløg:

4 personer.

Hak kartoflerne og skinke i tern á 1 cm.

Smelt smørret i en suppegryde eller tykbundet gryde. Tilsæt løg, og sautér 2-3 minutter, til de bliver klare, men ikke brune.

Tilsæt kartofler, og rør rundt, så de dækkes godt af olie.

Drys mel i, og rør uafbrudt 1 minut, inden fonden hældes langsomt i. Bring suppen i kog og skru ned. Kom revet cheddar i, og rør, til den smelter. Lad suppen simre yderligere 8-10 minutter. Kom skinke og purløg i, og lad det simre yderligere 2-3 minutter. Smag til, og servér.

TIP! Man kan bruge bacon eller pancetta istedet for skinke. Tilsættes sammen med løg, og sautér til det er mørt, inden kartoflerne tilsættes.

Print opskriften på Kartoffelchowder med Skinke & Purløg Print opskrift

Andre spændende opskrifter i varme supper kategorien

Chili-Karrysuppe Kinesisk Rejesuppe med Ferskner Hvidkålssuppe Vintersuppe med Broccoli & Bacon Gulerodssuppe Mortens Krydrede Karrysuppe