Opskrifter » Tilbehør » Dips » Aubergine Dip
Aubergine Dip opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave aubergine dip:
- 1 stor aubergine
- 1 finthakket rødløg
- 3 fed presset hvidløg
- 1 spsk olivenolie
- 1 håndfuld frisk basilikum
- 5 spsk græsk yoghurt
- Tabasco
- Sambal oelek
- Chili
- Saften fra 1 lille citron
- Salt
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Aubergine Dip:
Skyl auberginen og skær den over på langs.
Læg stykkerne på en bageplade med bagepapir med kødsiden nedad.
Bag dem i 30-40 minutter ved 200°C til auberginen er helt blød. Tag skindet af.
Svits løg og hvidløg i lidt olie på en pande.
Blend aubergine, løg, hvidløg, basilikum og citronsaft helt fint.
Vend yoghurt i, og smag til med krydderier.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.