Opskrifter » Tilbehør » Diverse Tilbehør » Bagte Rodfrugter med Bacon
Bagte Rodfrugter med Bacon opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave bagte rodfrugter med bacon:
- 300 g bacontern
- 500 g rødbede
- 6 persillerødder
- 6 gulerødder
- 10 kviste frisk timian
- 1 1/4 tsk groft salt
- 50 g Kærgården med havsalt
- Tilbehør:
- Rugbrød
- Smør
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Bagte Rodfrugter med Bacon:
Til 4 personer.
Skræl og skær rodfrugterne i stave.
Kom baconternene i en lille bradepande og stil den på ovnens rist. Fordel rodfrugterne på en plade med bagepapir.
Stik timiankvistene ned mellem rodfrugterne og drys med salt.
Steg baconen øverst i ovnen ved 225°C (varmluft) og rodfrugterne nederst. Tag baconen ud efter ca. 20 minutter eller når den er sprød. Lad det dryppe af på et stykke fedtsugende papir.
Tag de bagte rodfrugter ud af ovnen efter yderligere 10 minutter eller når de er møre. Træk den tørrede timian af kvistene og bland det med bacon, smør og rodfrugterne. Server med rugbrød med smør.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.