Madkampen.dk » Ingredienser » Rødbede

Opskrifter på mad med Rødbede

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor rødbede indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Nem Rødebedesalat med Æble

    Skræl rødbederne og riv dem groft sammen med æblet. Bland dem med yoghurten, og smag til med lidt timian....


  2. Bagte Rodfrugter med Bacon

    Til 4 personer. Skræl og skær rodfrugterne i stave. Kom baconternene i en lille bradepande og stil den på ovnens rist. Fordel rodfrugterne på en plade med bagepapir. Stik timiankvistene ned mellem rodfrugterne og drys med salt....


  3. Vinter Cæsar-Salat

    Til 2 personer. Tænd ovnen på 220°C. Steg kyllingebrysterne i lidt olie på en varm pande. Krydr med salt. Dryp rugbrødet med olie og salt og bag det sprødt i den varme ovn i ca. 7-10 minutter. Skyl og skræl gulerødder og...


  4. Ovnbagte Rodfrugter

    rødbede

    Rens og skræl alle rodfrugterne. Skær dem i mundrette tern, hæld dem i en plastikpose sammen med lidt olie, salt, peber og de krydderier du ønsker (evt. oregano, timian, rosmarin). Ryst posen godt, så du får det hele fordelt. ...



  5. Ovnbagte Rodfrugter

    rødbede

    Rens og skræl alle rodfrugterne. Skær dem i mundrette tern, hæld dem i en plastikpose sammen med lidt olie, salt, peber og de krydderier du ønsker (evt. oregano, timian, rosmarin). Ryst posen godt, så du får det hele fordelt. ...



  6. Ovnbagte Rodfrugter

    rødbede

    Rens og skræl alle rodfrugterne. Skær dem i mundrette tern, hæld dem i en plastikpose sammen med lidt olie, salt, peber og de krydderier du ønsker (evt. oregano, timian, rosmarin). Ryst posen godt, så du får det hele fordelt. ...



  7. Rå Rødbedesalat

    Rødbederne skrælles og rives groft. Æblet skrælles og skæres i terninger. Peberroden rives fint. Grøntsagerne blandes i en skål. Marinaden røres sammen og hældes over. Salaten trækker i køleskabet ca. 1 time inden ser...


  8. Pariserbøf

    rødbede

    Franskbrødet ristes på hver side i ca. halvdelen af margarinen. Kødet hakkes sammen til 4 bøffer, som bredes ud på brødet. Resten af margarinen kommes på panden, og pariserbøfferne steges nu 5-6 minutter med kødsiden nedad. ...