Opskrifter » Tilbehør » Krydderiblandinger
Krydderiblandinger
11 retter fundet i Krydderiblandinger kategorien.
-
Hjemmelavet Hvidløgssalt
Pil hvidløgene, og blend dem fint - evt. sammen med lidt af saltet. Bland resten af saltet i, rør det godt sammen. Spred massen ud på et stykke bagepapir, og lad det tørre et par dage. Opbevar det tørt i en lufttæt beholder. ...
-
Hvidløgssalt
Hæld saltet i en blender. Pil hvidløgene og put dem ned til saltet. Kør blenderen på fuld hammer til det bliver en masse. Hæld det over på bagepapir og stil det i ovnen ved 50°C i ca. 4 timer. Nuller lidt i det ca. hver halve ...
-
Rødvinssalt
Lad rødvinen koge lidt ind (til ca. 1 dl). Lad det køle af, og bland det med 250 g havsalt. Blend det, hæld det på bagepapir og sæt det i ovnen ved 50°C i ca. 2 timer. Nuller det lidt engang imellem...
-
Chilisalt
Skær chilierne i nogle mindre stykker, og blend dem sammen med saltet. Hæld det på en plade med bagepapir, og sæt det i ovnen i ca. 3 timer ved 50°C...
-
Shawarma Krydderi
Rist spidskommen, koriander, nelliker og peberkorn på en tør pande, til duftstofferne frigives og stød dem fint i en morter eller krydderikværn. Bland med de øvrige krydderier og kom blandingen på glas med tætsluttende låg....
-
Citronsalt
Riv citronerne på den fine side af et rivejern. Hak hvidløget grodt og hæld alle ingredienserne op i en blender eller foodprocessor. Blend til alle krydderurterne er blendet i småstykker, men ikke så lang til, at saltet bliver for f...
-
Salsa Verde
Hak persillen fint. Bland persille med revet citronskal, hvidløg og parmesanost. Smag til med salt og peber. Kan bruges som krydring på et stykke stegt kød, som rulles heri....
-
Hurtig Karrypasta
Bland alle ingredienserne i en lille skål til en tyk, rødbrun pasta. Bruges straks eller kommes i en lufttæt beholder, som kan holde sig op til 9 dage i køleskabet....
-
Madras Karrypasta
Opvarm en tør pande ved middel varme. Kom peberkorn, koriander, spidskommen og sennepsfrø på, og rist, mens du ryster panden engang imellem, til du kan dufte aromaen. Pas på, at krydderierne ikke brænder på. Tag panden af varmen, o...
-
Krydderiblanding til Pindebøf
Alle ingredienserne blandes, og bruges til at lave pindebøf - kendt fra Struer....
-
Marokkansk Chermoula
Pil skalotteløgene og skær dem i tynde skiver. Riv skallen af begge citroner, og pres saften ud. Skyl chilipeberen og fjern kernerne. Striml den fint. Bland skalotteløg, chilipeber, citronskal, friskpresset citronsaft, ingefær...